здравейте колеги.Днес установих че имам проблем с турбото.Хварля много масло.днеска свалих интерколера и имаше един пръс масълце,а по тръбите няма да ви казвам какво беше,а и да кажа беше много черно,защо така,изминал съм само 7 хиляди километра ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем Турбо
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеПри мен като го смена, запаля, загася и вече е черно
колега може да не е от турботоможе да е от връщащото маркуче за картерните изпарения
въздушния филтър поглеждал ли си го дали е изцапан с масло
и аз го имах този проблем докато не ми писна и не пуснах тва маркуче надолу
така и не си обясних защо хвърляше масло от там
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениездравейте колеги.Днес установих че имам проблем с турбото.Хварля много масло.днеска свалих интерколера и имаше един пръс масълце,а по тръбите няма да ви казвам какво беше,а и да кажа беше много черно,защо така,изминал съм само 7 хиляди километра ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениекакво свистене да чувам ,обяснете ми
Comment
-
Правих си основен ремонт на делтата, включително и рециклиране на турбото(което почти нямаше луфтове, между другото) и след ремонта всичко отново беше в масло, така че не се шашкай, ако върви и не го харчи-карай си156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениекакво свистене да чувам ,обяснете ми
Ако не си го чувал никога от както имаш колата или ти имаш проблем със слуха или или колата ти има проблем с турбото
Между другото аз не знам на колко точно оборота се включва турбото на тия, но като се включи звука се променя осезаемо, колкото и да ти е тихо турбото ще се чува все някакво съскане... Ослушвай се около 2000 оборота някаде, ама да кажат колегите с TD-тата кога влиза в бууст и кво точно се чуваLast edited by Sm0k; d.m.y г., 13:11.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment